Vision og holdet bag

Holdet bag Magisk Skole

Magisk Skole Odense er et projekt under den folkeoplysende forening Rollespilsforeningen Saga som er en del af Bifrost – Landsforeningen for kreativ udvikling af børn og unge. Alle arrangører er frivillige.

Hovedarrangørerne er Eva Mærsk og Nadia Due Herbst. Du kan kontakte os på mail: eva_maersk@live.dk.

Vores vision er at starte et fællesskab omkring leg og læringsrollespil for børn og unge i Odense kommune, hvor vi vil bruge rollespil som metode til at lære deltagerne om forpligtende fællesskaber, kreativ udfoldelse og refleksion over sig selv. Vi vil gerne formidle Odenses (magiske) historie og lokale kulturarv på en ny og spændende måde (fx har Knud den Hellige grundlagt Nordheim i vores univers), ligesom vi inddrager læringselementer fra traditionel folkeskoleundervisning. Vi har et ønske om at lave blive et alternativt og anderledes fritidstilbud til unge som ikke nødvendigvist er medlemmer af mere traditionelle sportsforeninger eller lignende.

Magisk Skole samarbejder med:

Odense Centralbibliotek

Møntergården

Møtergården

Og vi er støttet af DUF:

DUF: Dansk Ungdoms Fællesråd

Billederne til denne side udgivet under creative commons på Pexels og taget af RODNAE Productions. Vi er også så heldige at vi har et samarbejde med Rune Kulmbak som tager alle vores personbilleder og som også tager billeder på spilgangene. Hvis du selv har lyst til at få taget magiske billeder kan du fange ham her: Fotograf Odense – Rune Kulmbak